Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ημερολόγια Ασκόμπαφλος 2012

Ημερολόγιο τοίχου
Εβδομαδιαία agenda
Ημερήσια agenda

6 σχόλια:

  1. Σήμερα και αύριο σε όλους τους φίλους που θα περάσουν από το κτήριο της οδού Ραβινέ, κερνάμε φρέσκο βιολογικό καφέ και χαρίζουμε τα τρία ημερολόγια του Ασκόμπαφλου υπογεγραμμένα από τους καλλιτέχνες του Ποιητικού Κύκλου μας...Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόλαβα τα ημερολόγια γιατί είχαν εξαντληθεί, ο καφές πάντως απλά υπέροχος όπως κι εσείς...!!!

    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τοσο κοσμο που να προλαβει καποιος χριστιανος καποιο απο αυτα τα εξαιρετικης αισθητικης ημερολογια;;;
    ελπιζω και ευχομαι σφοδρα στην επομενη συνατηση να ερθω νωριτερα για να ειμαι μεταξυ των υπερτυχερων που θα μπορεσουν να παρουν καποιο απο τα εξαιρετικα ημερολογια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KLEFTES!!
    TA LEFTA MOU PISO!!
    OUOUOUO APATEONES!
    EXO PARAGEILEI EDO KAI TOSO KAIRO 1 IMEROLOGIO GIA NA TO DOSOUME OS EPATHLO SE OOPOION KERDISEI TO FLOURI STIN PITA TOU KAPH ANO PETRALONON KAI AKOMA DE MOU EXEI ERTHEI TIPOTA.
    KLEFTES, POU TROTE TA LEFTA TOU KOSMAKI, LES KAI MAS PERISEBOUN APO TO MIKRI SYNTAXI POU PAIRNOUME..
    TA LEFTA MOU PISO ALLIOS THA APO STON GIORGO TON AFTIA POU XANARXISE TORA STH THLEORASH.
    OSO EXO TON AFTIA TON GIORGO STO PLAI MOU DE SAS BOBAMAI KOUFALES POIHTES POU PHGATE BRE NA FATE TH SYNTAXH MOU..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Κικίτσα, Εκλιπαρούμε τη συγγνώμη σας για τον ψυχικό πόνο που άθελά μας προκαλέσαμε. Το ημερολόγιο έχει αποσταλεί με κούριερ από 12 Ιανουαρίου. Μάλιστα, το τα παιδιά στο ΙΒ’ ΚΑΠΗ Άνω Πετραλώνων μας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους. Το δε δημοτικό διαμέρισμα, γοητευμένο από την λεπτοδουλειά της έκδοσης μας παρήγγειλε άλλα 112 αντίτυπα προκειμένου να τα δωρίσει στα μέλη της φιλαρμονικής του δήμου. Για όποιο παράπονο ή αμφιβολία μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας στην οδό Ραβινέ όπου θα θα σας επιδειχθεί και η απόδειξη παραλαβής. Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθείτε και συγγνώμη για όποια αναστάτωση. Φιλικά,

      Διαγραφή
    2. KALA, THA SAS KALESOUME KAI STI GIORTI GIA TA 457484747 XRONIA YPARXIS TOY KAPH MAS NA APAGEILETE POIHMATA..ELPIZO NA ERTHETE NA MI MAS AGNOISTE EPEIDEIKTIKA..

      Διαγραφή